Boka idrottsanläggningar samt konsert- och evenemangslokal

På den här sidan hittar du information om vad som gäller för uthyrning av fritids- och kulturavdelningens lokaler och anläggningar.

ANSÖKAN OM INOMHUSTIDER FÖR GYMNASTIKSALAR v.36-24 2017/2018
Det är nu möjligt att ansöka om fasta träningstider i Skövde kommuns gymnastiksalar för perioden v.36-24 2017/2018. Ansökningstiden gäller fram till och med den 4 juni. Den 4 juni stänger anmälan och bekräftelser kommer skickas ut under juli månad. När denna process är klar kommer alla gymnastiksalar öppnas för strö-bokning.  Ansökan skickas till lokalbokning@skovde.se.

Nedan finns en sammanställning på vilka lokaler föreningar och privatpersoner kan hyra för olika  ändamål. Vissa av bokningsobjekten ligger under sektor barn- och utbildning och för dessa lokaler gäller andra regler. Kontakta gärna bokningspersonalen för mer information om allt gällande bokning. Klicka här för att komma i kontakt med oss.

För ansökan om tider i idrotts- och fritidsanläggningar ska webbprogrammet Interbook Go användas. Om du hyrt lokal tidigare men inte använt Interbook Go finns du troligtvis upplagd i systemet och behöver då få ett aktiveringsmail skickat till dig. Kontakta lokalbokningen för hjälp med att komma igång. Om du är helt ny användare klickar du på länken till höger under "E-tjänster" så kommer du till startsidan för Interbook Go. Klicka på "registrera dig som ny" och följ instruktionerna. 

Observera att alla ansökningar i Interbook Go är förfrågningar om inte annat anges. Din bokning gäller först när du fått en bokningsbekräftelse. Information om vilka lokaler som finns att boka, vilka regler som gäller samt prioriteringar finns att läsa i dokumentet "Regler och prioriteringar idrotts- och fritidsanläggningar". Var noga med att läsa igenom dokumentet innan ansökan om bokning. När du hyr en idrotts- eller fritidslokal godkänner du per automatik de uthyrningsregler som Skövde kommun har.

Har ni några frågor som inte kan besvaras här är ni välkomna att kontakta bokningsfunktionen via e-post: lokalbokning@skovde.se.

Information enligt 23 och 25 §§ personuppgiftslagen (1998:204) PuL

Vid bokningen samtycker du att dina personuppgifter behandlas av Fritidsavdelningen för administration och andra åtgärder som behövs för att handlägga din bokning.

Läs mer om PuL i .