David Carbe Kvartett

Lördag 11 november kl 16.00 gästar pianisten och underhållaren David Carbe Stadsteatern, Skövde Kulturhus.

Pianisten och underhållaren David Carbe tar med sig sin kvartett och kommer till Skövde Stadsteater för en konsert fylld med härligt varierad musik – från Gärdestad och Elton John till boogie woogie och rock’n roll!

Kvartetten har gjort många välbesökta och mycket uppskattade konserter i städer som Kungsbacka, Kungälv, Alingsås, Uddevalla m.f och har även vid flertalet tillfällen gjort inhopp som husband i BingoLotto.

David Carbe är en 24-årig pianist, sångare och underhållare från Kungälv. Trots sin ringa ålder har han hunnit med en hel del. Som meriter kan nämnas gästspel i Rhapsody in Rock sommaren 2016, TV-kapellmästare i BingoLotto, ett femtiotal konserter tillsammans med Robert Wells, samarbeten med många välkända artister och egenarrangerade konserter i många olika städer. Carbe har genom sitt artisteri tilldelats ett flertal utmärkelser, bl.a. för sitt ”glädjefyllda musicerande” och ”sitt starka driv att föra vidare en musiktradition till nya målgrupper och generationer”.

Varmt välkommen på en högklassig konsert fylld med mycket glädje och musik av bl.a. Elvis, Gärdestad, Elton John, Charlie Norman, Chuck Berry och många fler!
Föreställningen är på drygt två timmar inklusive paus. 

Citat från tidningsrecensioner

”En varm och innerlig stämning” – Alingsås Tidning
”En entertainer vid pianot” – Alingsås Tidning
”Nästa generations tangentvirtuous” – Ystad Allehanda
”David Carbe är ett namn att lägga på minnet” – Borås Tidning
”Ställde mig upp för att delta i stående ovationer” – Borås Tidning

Föreställningen är ca 2 timmar inkl paus.