Medvind

Eldningsförbud / Fire ban is in effect

All eldning och grillning med öppen låga är förbjudet på samtliga platser i Skövde kommun och Västra Götalands län med undantag för grillning på egen tomt.

All burning and grilling with open flame is banned at all locations in Skövde municipality and Västra Götaland County except for grilling in private gardens.

Läs mer

Medvind

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Från den 1 september 2016 är det Medvind som gäller för schema-, bemanning- och tidrapportering. Medvind är systemet som ersätter BeSched, MinLön och rapportering på annat sätt.

Åtkomst till Medvind webb

Klicka här för att öppna Medvind webb: 
https://medvind.skovde.se

Efter att du klickat på en länken får du upp en inloggningsruta som ser ut på nedanstående sätt. Här fyller du i samma användaruppgifter som när du loggar in på datorn internt på kommunen. Tillägget här är @kommun.skovde.se.

Exempel: maha1011@kommun.skovde.se och lösenordet är ditt personliga lösenord som du använder på kommunens datorer. Även om du är Tibro-anställd ska du använda @kommun.skovde.se.

Bild på en inloggningsruta

Åtkomst till Medvind via mobil och surfplatta

Medvind finns även i en mobilanpassad version, med något färre funktioner. Klicka på länken nedan för att logga in i Medvind mobil. Här fyller du i samma användaruppgifter som när du loggar in på datorn internt på kommunen:

https://medvind.skovde.se/mobil 

Manualer och guider

Här finns det manualer och guider om Medvind webb.