Välkommen till Vuxenutbildning Skövde!

Inför studiestart 19 oktober grundläggande och gymnasial nivå

Vilken påverkan Covid 19 har på skolverksamheten och just för dig i din kurs får du mer information om när du loggar in till din kurs i Vklass.  

Vård- och Omsorgsutbildningen

Elever på  vård- och omsorgsutbildningen tar kontakt med sin lärare på Vklass.

Sfi

1. Sfi-undervisningen ges under hösten 2020 som distansundervisning i kombination med fjärr- och klassrumsundervisning. Din lärare kontaktar dig om när du ska komma till skolan för klassrumsundervisning.
2. Vid frågor eller problem kontakta Sfi genom att ringa Kontaktcenter: 0500 - 49 80 00 eller mejla till skovdekommun@skovde.se

Samhällsorientering

1. Samhällsorientering ges på distans. Du som ska börja blir kontaktad. Vid frågor kontakta Samhällsorienteringen genom att ringa Kontaktcenter: 0500 - 49 80 00 eller maila till skovdekommun@skovde.se

Vägledning

Från och med 27 juli  är det åter möjligt att boka tid för studievägledning hos våra studie och yrkesvägledare. Dessa kommer tills vidare vara telefonbaserade då vi inte tar emot besök på plats.

Vklass handledning

Du kan boka tid för Vklass- handledning varje tisdag och torsdag kl.10.00-12.00 med start v.33. Handledningsmötet sker digitalt i Zoom.

Boka handledning på tisdagar länken här!

Boka handledning på torsdagar länken här! Vår verksamhet 

 På Vuxenutbildning Skövde satsar vi på flexibilitet. Vi erbjuder utbildning på alla nivåer och du har stora möjligheter att påverka både upplägget på och innehållet i dina studier. Du kan kombinera studier med arbete.

 

Funderar du på att börja studera? 

Hos oss finns tre studie- och yrkesvägledare som är till för dig som vill studera som vuxen och/eller har behov att prata med någon om studier och yrkesval. Våra studievägledare erbjuder kostnadsfri studie- och karriärvägledning. Du når dem genom Skövde kommuns kontaktcenter.

Regementsgatan 7 (Trängen) finns våra verksamheter inom Yrkeshögskola samt vård och omsorg.

 

Aktuellt