Studiebesök

Frostaliden är Sveriges största bostadsområde med höga hus med trästomme. Det är även ett av Skövdes mest intressanta stadsutvecklingsprojekt som har en tydlig vision och spännande historia. De fyra aktörerna som valt att bygga i Frostaliden använder sig dessutom av fyra olika byggkonstruktioner och fasadlösningar, vilket gör projektet unikt i sitt slag.

Information om studiebesöket

Tidslängd: ca 1 h

För mindre grupper (upp till 20 personer) börjar studiebesöket vid byggpaviljongen vid infarten till området. Vid större grupper än 20 personer hålls hela studiebesöket utomhus. Se till att vara klädd efter väder.

Tänk på att ni själva ansvarar för hotellbokningar, transporter och andra praktiska arrangemang.

Hitta hit

Frostaliden ligger i ett naturskönt område söder om Aspösjön och Bilingehov samt norr om köpcentrat Elins Esplanad och bostadsområdet Havstena. Om du kör på Vadsbovägen norrut (från centrum) tar du tredje avfarten i Lillegårdsrondellen in på Karstorpsvägen. Sväng sedan första höger efter cirka 300 meter in på det nybyggda området Frostaliden.

Busshållplats: Frostaliden Skövde (linje 2 och 4)

Se på kartan: kartan öppnas i nytt fönster

Önskad tid för studiebesök

Fyll i intresseanmälan då ni skulle vilja besöka Frostaliden och få en guidad rundvandring i området. När vi mottagit förfrågan återkommer vi kring om tiden passar för besöket. Tänk på att vara ute i god tid!

Datum
Klockslag
Organisation/företag/myndighet
Antal personer (ungefär)
Kontaktperson (för- och efternamn)
E-post till kontaktperson
Telefon till kontaktperson
Vilka är era specifika intresseområden? Vad vill ni få ut av studiebesöket?
Tack för din intresseanmälan!