Sommarvikariat inom vård och omsorg

I Skövde kommun jobbar mer än 4 400 vardagshjältar som gör skillnad för människor varje dag. Vill du också bli en vardagshjälte? I sommar behöver vi 500 vikarier inom vård och omsorg där du till exempel kan arbeta som undersköterska eller inom hemvården. 

Vi ser att du som söker tjänsten ska ha ett gott bemötande och vara en person som är duktig på att skapa goda relationer. För att du ska få en bra inskolning arbetar vi för att du så tidigt som möjligt ska kunna börja arbeta och lära dig uppgifterna i tid innan sommarperioden börjar.

Kvalifikationer

Som timanställd sommarvikarie vill vi att du har en pågående eller färdigställd utbildning på vård och omsorgsprogrammet eller likvärdig utbildning/erfarenhet. Med kort varsel kan du ta dig an olika typer av arbetsuppgifter inom vård och omsorg i hela Skövde kommun.

Inom vissa verksamheter krävs det också att du har körkort. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska språket. För arbete inom vård, omsorg och barn ska ett giltigt utdrag ur belastningsregistret uppvisas för anställande chef. Ett utdrag från belastningsregistret kan du beställa på www.polisen.se.

Intresseanmälan

Klicka här för att göra en intresseanmälan -->