Gör din flyttändring till Skatteverket efter nyår

Eldningsförbud / Fire ban is in effect

All eldning och grillning med öppen låga är förbjudet på samtliga platser i Skövde kommun och Västra Götalands län med undantag för grillning på egen tomt.

All burning and grilling with open flame is banned at all locations in Skövde municipality and Västra Götaland County except for grilling in private gardens.

Gör din flyttändring till Skatteverket efter nyår

Från och med den 1 januari 2016 ska den som flyttar alltid göra flyttanmälan direkt till Skatteverket.

Tidigare har flyttanmälan skett via Svensk adressändring men från och med årsskiftet tar Skatteverket över hanteringen.

Det kostar inget att göra flyttanmälan hos Skatteverket och det görs enklast med hjälp av e-legitimation. Skatteverket skickar den nya adressen till de flesta myndigheter, företag och viktiga samhällsaktörer. Svensk adressändring har kvar ansvaret för eftersändning av post. Vill man ha eftersändning beställs det för en kostnad hos Svensk adressändring.

Klicka här för att läsa mer om adressändring hos Skatteverket och Svensk adressändring:

www.skatteverket.se

www.adressandring.se