Välkommen till jobbmässa - ungdomar

Jobbmässa på Nyeport 8 april

Ung och nyfiken på arbete inom bemanning? Här är mässan för dig!

Välkommen till jobbmässa på Nyeport onsdagen den 8 april 2015 klockan 10.00-14.00.

Arbetsmarknadsavdelningen, Skövde kommun anordnar i samarbete med Arbetsförmedlingen en jobbmässa som riktar sig främst till arbetssökande i ålder 18-29 år.

Medverkande är följande bemanningsföretag; Adecco, Arena Personal, Epab, Lernia, Manpower, Proffice och Uniflex Bemanning. Arbetsförmedlingen, Intize, Nyföretagarcentrum och sektor vård och omsorg - Skövde kommun är också på plats.

Att vara anställd hos ett bemanningsföretag kan, förutom inkomst, ge dig

• ett stort nätverk
  • en möjlighet att prova olika saker
  • en chans att visa upp dig för attraktiva arbetsgivare
  • erfarenheter att krydda ditt CV med
  • ny kompetens

Mässan inleds av en Skövdetrubadur.
10.00 Mässan öppnas.
10.30 och 12.30 Information om vad det innebär att vara anställd av ett bemanningsföretag.
14.00 Mässan stänger

Du kan under hela mässan få tips och råd om hur du skriver personliga brev, ställer upp ett professionellt CV och hur du får ut det mesta i en anställningsintervju.

Adress: Nyeport, John G. Grönvalls plats 1, 541 37 Skövde

Fika finns till försäljning.

Välkommen!

Vid frågor kontakta gärna arbetsmarknadskonsulent Sandra Jönsson, se under Kontakt