Öppet informationsmöte om finskt förvaltningsområde 25/5

Eldningsförbud / Fire ban is in effect

All eldning och grillning med öppen låga är förbjudet på samtliga platser i Skövde kommun och Västra Götalands län med undantag för grillning på egen tomt.

All burning and grilling with open flame is banned at all locations in Skövde municipality and Västra Götaland County except for grilling in private gardens.

Öppet informationsmöte om finskt förvaltningsområde 25/5

Måndagen den 25 maj kl. 18.00 hålls ett öppet informationsmöte om finskt förvaltningsområde på Stadsbiblioteket i Skövde. Alla är välkomna!

Sedan 2012 är Skövde kommun en del av finskt förvaltningsområde. Vill du veta mer om vad detta innebär för invånarna i Skövde kommun? Måndagen den 25 maj kl. 18.00 hålls ett öppet informationsmöte om finskt förvaltningsområde på Stadsbiblioteket i Skövde.

AVOIN TIEDOTUSTILAISUUS SUOMEN KIELEN HALLINTOALUEESTA

Vuodesta 2012 alkaen Skövden kunta kuuluu suomen kielen hallintoalueeseen. Haluatko lisätietoa tämän merkityksestä Skövden kunnan asukkaille? Maanantaina 25. toukokuuta klo 18.00 pidetään avoin tiedotustilaisuus Skövden kaupunginkirjastossa. Kaikki ovat tervetulleita!