Fortsatt hög nivå på Skövde kommuns webbplats

Eldningsförbud / Fire ban is in effect

All eldning och grillning med öppen låga är förbjudet på samtliga platser i Skövde kommun och Västra Götalands län med undantag för grillning på egen tomt.

All burning and grilling with open flame is banned at all locations in Skövde municipality and Västra Götaland County except for grilling in private gardens.

Bild på några av Skövde kommuns webbplatser

Fortsatt hög nivå på Skövde kommuns webbplats

Skövde kommun får höga betyg inom de flesta områden i SKL:s årliga webbplatsundersökning ”Information till alla?” som görs hos Sveriges 290 kommuner.

När det handlar om gator, vägar och miljö samt näringsliv och företagsinformation tillhör Skövde kommun de bästa i landet. Det finns dock områden som behöver förbättras.

– Det är roligt att vi får höga betyg i undersökningen, men vi vill givetvis bli ännu bättre. Därför har vi under hösten påbörjat ett stort arbete med att förbättra kommunens webbplats. SKL:s rapport ger värdefull information om vilka delar vi behöver prioritera. Bland annat ska vi jobba mer med sidorna om handikappomsorg och med vår sökfunktion, säger Joakim Eriksson, kommunikatör och webbansvarig på Skövde kommun.

SKL skriver i sin rapport att fler och fler invånare använder kommunernas webbplatser för att hitta information och det är därför viktigt att de är uppdaterade och funktionella.

Skövde kommun har nio olika webbplatser som totalt besöks av nästan två miljoner besökare per år. Några av webbplatserna är skovde.se och arenaskovde.se.

Här kan du läsa hela rapporten från Sveriges Kommuner och Landsting