Skövdebostäder nominerade till årets samhällsbyggare

Eldningsförbud / Fire ban is in effect

All eldning och grillning med öppen låga är förbjudet på samtliga platser i Skövde kommun och Västra Götalands län med undantag för grillning på egen tomt.

All burning and grilling with open flame is banned at all locations in Skövde municipality and Västra Götaland County except for grilling in private gardens.

Läs mer

Skövdebostäder nominerade till årets samhällsbyggare

Tidigare i år vann vårt bostadsbolag Skövdebostäder två kundkristaller för kvalitén på sin service och varumärkets styrka. Nu är de också nominerade till årets samhällsbyggare för området Aspö Eko-logi!

Aspö Eko-logi är en av tre nominerade till utmärkelsen Årets samhällsbyggare, som är instiftat av tidningen Dagens samhälle. Priset går till ett framtidsinriktat projekt eller en nyskapande förändring som rör bostäder, energi, infrastruktur eller social/miljömässig hållbarhet.

De var även tidigare i år nominerade i tre kategorier när årets kundkristaller delades ut. Vilket är ett pris där hyresgästernas betyg avgör vem som vinner. Skövdebostäder lyckades då vinna två av sina nomineringar - kvalitén på sin service och varumärkets styrka.

Läs gärna mer om den nya nomineringen och projektet på Skövdebostäders sida.