Skövdepodden

Eldningsförbud / Fire ban is in effect

All eldning och grillning med öppen låga är förbjudet på samtliga platser i Skövde kommun och Västra Götalands län med undantag för grillning på egen tomt.

All burning and grilling with open flame is banned at all locations in Skövde municipality and Västra Götaland County except for grilling in private gardens.

Skövdepodden

Med premiär på Matfestivalen Skövde lanserar Skövde kommun en podd där vi försöker spegla och lyfta vad som händer i kommunen och människorna som jobbar här.

Nu startar Skövdepodden! Med premiär på Matfestivalen lanserar Skövde kommun en podd där vi försöker spegla och lyfta vad som händer i kommunen och människorna som jobbar här.

De tre första avsnitten spelas in från vår scen på kommuntorget lördag eftermiddag. Moa och Matilda kommer att intervjua våra tre kommunalråd varvat med lite överraskningar. Det kommer bli personliga och underhållande intervjuer utan politiska inslag.

Kom och var med på våra inspelningar!
13.00 Marie Ekman
14.00 Leif Walterum