Caroline Hagström blir ny samhällsbyggnadschef

Caroline Hagström har fått tjänsten som chef för sektor samhällsbyggnad i Skövde kommun. Hon kommer att tillträda i februari.

Caroline har en lång bakgrund inom samhällsbyggnadsfrågor i offentlig verksamhet och kommer senast från Alingsås kommun.

– Det ska bli fantastiskt roligt att arbeta med Skövdes utveckling, bygga vidare på de kvaliteter som finns i kommunen och ta sikte på framtidens möjligheter, tillsammans med medarbetarna inom sektorn, säger Caroline Hagström.

­–  Skövde växer och utvecklas i en snabb takt och samhällsbyggnadsfrågorna finns högt på vår agenda. Jag är väldigt glad att kunna anställa Caroline till rollen som samhällsbyggnadschef med ansvar att driva de frågorna och fortsätta det utvecklingsarbete som pågår i sektorn, säger Tomas Fellbrandt, kommundirektör.

Pressbild

Under rubriken "Bilder" finns en pressbild på Caroline Hagström. Ange "Foto: Skövde kommun" om bilden publiceras.

Frågor besvaras av Tomas Fellbrandt, kommundirektör, 0500-49 81 11