Katarina Lindberg blir ny barn- och utbildningschef

Nu är det klart att Katarina Lindberg blir ny chef för sektor barn- och utbildning i Skövde kommun. Hon kommer att tillträda sin nya tjänst i januari.

Katarina Lindberg kommer senast från en tjänst som chef för sektor ledning i Mariestads kommun. Dessförinnan var hon chef för sektor utbildning i Mariestads kommun och är i grunden lärare.

– Jag ser Skövde som en utvecklingsinriktad kommun med höga ambitioner och jag ser mycket fram emot att börja som chef för sektor barn och utbildning, säger Katarina Lindberg.

­–  Jag är väldigt nöjd över att kunna rekrytera Katarina till tjänsten som barn- och utbildningschef i Skövde. Hon är en erkänt duktig ledare och har stor erfarenhet från olika roller inom utbildningssektorn. Jag tror att hon är helt rätt person att ta vid och fortsätta den utveckling som sektorn påbörjat som bygger på ett sammanhållet ansvar för alla barn och unga 0-19 år, säger Tomas Fellbrandt, kommundirektör.

Frågor besvaras av:
Tomas Fellbrandt, kommundirektör, 0500-49 81 11