Klart med ny chef samt tillförordnad chef för sektor service

Rickard Carlsson har fått tjänsten som chef för sektor service i Skövde kommun. Han kommer att tillträda i juni. Under perioden 1 april-juni kommer Ingemar Linusson vara tf sektorschef då nuvarande chef Sture Forsbom går i pension sista mars.

Rickard har en lång ledarerfarenhet och kommer senast från en tjänst som fabrikschef på Nobia i Tidaholm. Han bor i Töreboda och är 47 år.

­– Jag är väldigt nöjd med rekryteringen och vill hälsa Rickard varmt välkommen till Skövde kommun. Han har en intressant bakgrund och en erfarenhet som kommer att vara till stor nytta för sektorn och Skövde kommun. Bland annat har han arbetat mycket med kvalitetsutveckling vilket är ett viktigt fokus för oss, säger Tomas Fellbrandt, kommundirektör.

Tomas Fellbrandt, kommundirektör

Pressbild

Finns under "Bilder". Ange "Foto: Skövde kommun".