Lena Friberg blir ordinarie chef för sektor socialtjänst

Eldningsförbud / Fire ban is in effect

All eldning och grillning med öppen låga är förbjudet på samtliga platser i Skövde kommun och Västra Götalands län med undantag för grillning på egen tomt.

All burning and grilling with open flame is banned at all locations in Skövde municipality and Västra Götaland County except for grilling in private gardens.

Lena Friberg blir ordinarie chef för sektor socialtjänst

Lena Friberg har varit tillförordnad chef för sektor socialtjänst under cirka ett år. Nu är det klart att hon får rollen permanent.

Lena har en bakgrund som socionom och har arbetat större delen av sitt yrkesliv inom socialtjänsten i olika kommuner. Hon har jobbat i Skövde kommun sedan 2010, innan hon blev tillförordnad sektorschef var hon stabschef.

- Lena har gjort ett mycket bra jobb under sin tid som tillförordnad sektorschef och det känns väldigt bra att hon nu får rollen permanent. Inom sektor socialtjänst finns ett stort utvecklingsfokus och jag är säker på ett Lena är helt rätt person att leda den utvecklingen, säger Tomas Felllbrandt, kommundirektör.

I måndags förhandlades frågan med de fackliga organisationerna, som också de ställde sig bakom att Lena blir ordinarie sektorschef.

Frågor besvaras av:

Tomas Fellbrandt 0500-49 81 11