Möblerar torget i Ryds centrum

Eldningsförbud / Fire ban is in effect

All eldning och grillning med öppen låga är förbjudet på samtliga platser i Skövde kommun och Västra Götalands län med undantag för grillning på egen tomt.

All burning and grilling with open flame is banned at all locations in Skövde municipality and Västra Götaland County except for grilling in private gardens.

Möblerar torget i Ryds centrum

I väntan på att torget byggs om och står klart 1 juni 2018 kommer vi i sommar göra en tillfällig installation för att göra torget i Ryds centrum trevligare.

Tillsammans med ungdomar har Skövde kommun köpt in utemöbler som ska att pryda torget i Ryds centrum. Möblerna kommar att möbleras ut på den matta som konstnären och Rydsbon Jean Solaka målar på torget under v. 24.

Tillsammans kommer vi att möblera torget och media hälsas då varmt välkomna.

När: Torsdag 15 juni
Tid: Klockan 17.30
Var: Torget i Ryds centrum

Vi kommer även att  informera om vad som händer i Ryd under sommaren då många olika aktiviteter för alla åldrar kommer att anordnas.

Välkomna!

Kontakt: