Pressinbjudan: Nu öppnar Tidans Mötesplats

Eldningsförbud / Fire ban is in effect

All eldning och grillning med öppen låga är förbjudet på samtliga platser i Skövde kommun och Västra Götalands län med undantag för grillning på egen tomt.

All burning and grilling with open flame is banned at all locations in Skövde municipality and Västra Götaland County except for grilling in private gardens.

Pressinbjudan: Nu öppnar Tidans Mötesplats

Fredagen den 5 januari slås portarna till Tidans nya mötesplats upp, men redan torsdagen den 4 januari hålls en VIP-kväll för elever i Tidanskolan årskurs 6 samt de ungdomar som var med och startade igång processen tidigare i våras.

Syftet med VIP-kvällen är att ge ungdomarna en introduktion till vad en mötesplats är och hur de kan vara med och påverka mötesplatsen. På fredagen är mötesplatsen öppen för alla ungdomar 13-25 år.

Media hälsas välkomna att närvara under torsdagen eller fredagen.

Plats: Tidans Mötesplats, Götgatan 8, Tidan

Tid: 4/1 kl 17.00-19.00 eller 5/1 kl 17.00-23.00