Pressinbjudan

Eldningsförbud / Fire ban is in effect

All eldning och grillning med öppen låga är förbjudet på samtliga platser i Skövde kommun och Västra Götalands län med undantag för grillning på egen tomt.

All burning and grilling with open flame is banned at all locations in Skövde municipality and Västra Götaland County except for grilling in private gardens.

Pressinbjudan

Utställning, resultat av ett samarbete mellan gymnasium och förskola

Gymnasium Skövde - Västerhöjd deltar i ett internationellt projekt på temat Miljö i utbyte med skolor i Tjeckien, Spanien och Norge. Förutom resor till de olika länderna ska eleverna utföra olika delprojekt på hemmaplan. Ett av dessa projekt har som tema ”Så här vill jag bo” och är ett samarbete med förskolan Solstrålen, som drivs av Frälsningsarmén. Det är inte ofta gymnasieelever samarbetar med förskolebarn i ett gemensamt projekt och det har därför varit väldigt intressant att följa arbetet. Gymnasieeleverna har berättat en saga om Allemansrätten för barnen och därefter har barnen målat och gjort teckningar på temat. Nu presenteras en mindre utställning där förskolebarnens fina målningar finns att se.

Media hälsas välkomna.

Tid: 1 februari klockan 10.00