Rättvisevecka på Gymnasium Skövde

Eldningsförbud / Fire ban is in effect

All eldning och grillning med öppen låga är förbjudet på samtliga platser i Skövde kommun och Västra Götalands län med undantag för grillning på egen tomt.

All burning and grilling with open flame is banned at all locations in Skövde municipality and Västra Götaland County except for grilling in private gardens.

Rättvisevecka på Gymnasium Skövde

Under vecka 5 kommer eleverna på Västerhöjd och Kavelbro att få inspiration kring rättvisefrågor, demokratifrågor, hållbar utveckling och könsroller.

Det blir föreläsningar, filmvisningar, workshops, utställningar och teater. Vi får besök av flera namnkunniga föreläsare som Jonas Helgesson, Emir Selimi och Moa Kärnstrand.

Ett av Gymnasium Skövdes övergripande mål är att jobba med normer och värden. Eleverna ska få lära sig om demokratiska värderingar och mänskliga rättigheter och vi arbetar med dessa frågor på många olika sätt. Rättviseveckan är en del i det arbetet.

Media hälsas välkomna att delta under Rättviseveckan.
Program för veckan hittar du till höger.

Kontakta oss gärna före besöket så hjälper vi er och svarar på era frågor

Kontaktpersoner:
Henrik von Lochow       0768-65 57 98