Uppstartsträff med bio för årets feriepraktikanter

Tisdag 30 maj och onsdag 31 maj är de 400 ungdomar som fått feriepraktik i Skövde kommun inbjudna till en informationsträff på Biostaden Saga. I år är det ungdomar födda -99, -00 eller -01 som kunnat söka feriepraktik.

Leif Walterum (C), ordförande i kommunstyrelsens arbetsgivarutskott, och HR-chef Sofia Myrman inleder och hälsar de unga medarbetarna välkomna till Skövde kommun. Det bjuds på popcorn, dricka och en ”goodiebag” till alla. Efteråt visas filmen ”Pirates of the Caribbean - Dead men tell no tales”.

– Att bjuda på bio är vårt sätt att visa hur glada vi är för att de unga vill vara med och göra skillnad för Skövdeborna i sommar. Deras insatser som feriepraktikanter är viktiga oavsett var inom kommunen de genomför sin praktik i. Vi kommer att ha stort behov av många nya medarbetare framöver och hoppas att sommaren hos oss väcker intresse för både utbildning och arbete, säger projektledare Åsa Axelsson.

Media hälsas välkomna
Tid: Tisdag 30 maj eller onsdag 31 maj kl. 16.00.
Plats: Biostaden Saga, Kyrkogatan 17

Uppstartsträffen är ett samarbete mellan Arbetsmarknads- och vuxenavdelningen och HR-avdelningen.

Åsa Axelsson
asa.d.axelsson@skovde.se