Varför arbetar Skövde kommun för större etableringar?

Varför vill Skövde kommun vara med och möjliggöra en grön omställning inom industrin? Torsdagen den 9 december klockan 19.00 anordnar IDC West Sweden i samarbete med Skövde kommun ett event där vi pratar om just det. Antalet platser på plats är begränsade så det är först till kvarn som gäller!

Anmäl dig här!

— Tusentals jobb i Skaraborg berörs av industriomställningen som äger rum nu och samhället påverkas i hög grad. Vi vill skapa förutsättningar för nya etableringar för att stärka företagsklustret i Skaraborg men även för att skapa levande centrum, ett rikt föreningsliv och en tillväxt som genererar utveckling, säger Katarina Jonsson, kommunstyrelsens ordförande Skövde kommun.

Eventet handlar om hur behovet att tänka om och tänka nytt påverkar olika delar av samhället och innehåller paneldebatter om hur samhällets klimatomställning påverkar industrin, men även kommuners utveckling. Eventet hålls på ASSAR Industrial Innovation Arena och sänds även live.

Tid: torsdag den 9 december klockan19.00

Plats: ASSAR Industrial Innovation Arena (först till kvarn - anmäl dig nu för att vara med på plats) Du kan också följa sändningen via Öppna kanalen, här på Skövde kommuns hemsida eller via  ASSARs hemsida.

Då antalet platser är begränsade kommer eventet på torsdag att livesändas för att så många som möjligt ska få möjlighet att ta del av samtalen. Du hittar sändningen via anmälningslänken ovan.

Varmt välkomna!