Glam och damm på Instagram

Glam och damm – följ @jobbaiskovde på Instagram!

Nu har Skövde kommun dragit igång @jobbaiskovde. Ett Instagramkonto där man varje vecka får följa en medarbetare i Skövde kommun på jobbet. Kanske är det förberedelser inför en glammig gala eller så är det damm som ska städas bort, bredden i kommunens uppdrag är stor.

Kontot är ett så kallat ”stafettkonto” där alla medarbetare i Skövde kommun är välkomna att vara med och visa upp sin vardag på jobbet under en vecka.

- Det finns en otrolig bredd i kommunens verksamheter och detta är ett sätt att visa upp det utifrån medarbetarnas perspektiv. Det är också en möjlighet att ge en bild av alla de, mer eller mindre vanliga, yrken som finns i kommunen och hur en vardag som medarbetare i kommunen ser ut. Vi hoppas att såväl medarbetare som invånare vill följa vårt konto, säger Anna Hartung, kommunikationschef i Skövde kommun.

I Skövde kommun arbetar omkring 5000 personer, inom cirka 200 olika yrke, som alla på olika sätt gör skillnad för människor varje dag.  

Först ut att ”instagramma” är kommundirektör Tomas Fellbrandt som har hand om kontot under vecka 44. Den som inte har Instagram-appen kan följa kontot på www.instagram.com/jobbaiskovde