Ny VD på Balthazar Science Center

Vi välkomnar Magnus Elmshorn som ny VD på Balthazar Science Center. Han tillträder i början av april.

- Vi i styrelsen på Balthazar Science Center välkomnar Magnus Elmshorn som ny VD och vi ser fram emot ett gott samarbete, säger Ulrica Johansson, styrelseordförande. Magnus erfarenhet från marknads och kommunikationsarbete och hans nätverk kommer att vara viktiga i Balthazar Science Centers fortsatta utveckling.

 - Det känns fantastiskt roligt att få vara med och stötta i det arbete som Balthazar Science Center gör. Att få arbeta med att väcka nyfikenhet och upptäckarglädje för teknik och naturvetenskap för alla åldrar, stora som små kändes som en möjlighet jag inte kunde motstå. Jag har haft äran att få samarbeta med Balthazar Science Center tidigare och se vilken otrolig kraft och påverkan som finns i att inspirera och ge kunskap. Jag ser fram emot att få komma igång och arbeta med gänget på plats, ta vid i det som skapats under de senaste åren och arbeta vidare med de otroliga möjligheter som finns, säger Magnus Elmshorn.

Magnus lämnar en tjänst som Marknads- och kommunikationschef på IT-företaget Skola24. I sin roll har Magnus arbetat nära Sveriges skolor, kommuner och politiska delar på lokal, regional och nationell nivå vilket har skapat en god förståelse kring utmaningar och behov. Han har också en bakgrund från Högskolan i Skövde som kommunikationschef och har därifrån erfarenhet från samarbeten med Balthazar Science Center.