Häftig ljusshow i samband med Stad i Ljus!

Eldningsförbud / Fire ban is in effect

All eldning och grillning med öppen låga är förbjudet på samtliga platser i Skövde kommun och Västra Götalands län med undantag för grillning på egen tomt.

All burning and grilling with open flame is banned at all locations in Skövde municipality and Västra Götaland County except for grilling in private gardens.

Läs mer

Bild från Stad i Ljus

Häftig ljusshow i samband med Stad i Ljus!

Den 24-25 november är Stad i Ljus tillbaka i Skövde och sprider ljus och värme. Nytt för i år är en häftig ljusshow där fasaden på Skövde Kulturhus får nytt liv med hjälp av 3D-animationer! Detta vill du inte missa!

PROGRAM FREDAG 24 NOV:

17.00: Hemvärnets Musikkår inviger Stad i Ljus med ett kortare uppträdande utanför Skövde Kulturhus. Till detta bjuder också Restaurang Sällskapet på något varmt i strupen.

17.20: Ljushowen tänds på fasaden på Skövde Kulturhus. Följ nedräkningen inför tändningen på plats!

Missar du ljusshowen finns det flera möjligheter till att uppleva den! Ljusshowerna pågår fredag-söndag mellan kl 16.00-20.00 fram till 10 december.

 

Sagoläsningen för stora & små!
Följ med på ett spännande äventyr som tar dig till en magisk värld med drakar, troll och tomtar. Högläsning ur bokserien KLUB i Kulturhusets foaje, fredag och lördag kl. 17.30, 18.30 och 19.30.

Belysta isskulpturer på Kulturhustorget
- Öppen och mottaglig
- Varm och välkommnande