Halland love stories

Torsdag 19 april kl 19.00 ges Halland love stories på Stadsteatern, Skövde Kulturhus.

En musikal om kärlek! Om den pirrande känslan som tar över och styr allt. Värmen. Blickarna. Väntan vid telefonen, eller snarare med den i handen. Känslan av att vara utvald, älskad och oövervinnlig. När livet förändrar färg, som en film som plötsligt övergår från svart-vitt till färg med ackompanjemang av ett romantiskt soundtrack!

Teater Halland har fångat upp kärlekshistorier i Sverige idag. Man har lyssnat på människor berättelser och inspirerats av dem. Inte enbart av den översvallande känslan när allt startar, utan också av den stora förkrossande sorgen när allt tar slut. Bottenlösheten, och famlandet efter vilket halmstrå som helst för att ta sig upp igen.

Musikalen Halland Love Stories tar upp allt detta och gör det till musik skriven av Per Gessle, som väl knappast behöver någon mer omfattande presentation. Det räcker säkert med att skriva Gyllene tider, Roxette och en hel rad skivor under eget namn.

Det blir inte nyskriven musik för Halland Love Stories, utan man bygger musikalen runt Pers redan utgivna musik, ungefär på motsvarande sätt som man gjorde för musikalen Mamma Mia vilken baserades på Abbas musik.

  

Regi: Anna Sjövall
Musik: Per Gessle
Scenografi och kostym: Karin Dahlström
Musikarrangemang: Lotta Wenglén
Ljusdesign: Joakim Qvarforth
I rollerna: Daniel Träff, Petter Heldt, Filip Adell, Tove Wirén, Emilie Dimitrakopoulou Sahlén, Rebecka Sjöwall

Speltid: ca 2 tim inkl paus

Besök gärna Teater Hallands hemsida: www.teaterhalland.nu