Frost

Söndag 25 februari kl 15.00 visas Frost - sjung med Frost visas på Biograf Odeon, Skövde Kulturhus

Filmen Frost (Frozen, 2013) är Walt Disneys största filmsuccé i modern tid och den mest framgångsrika animerade filmen någonsin. Den spelade på biograferna in en bra bit över en miljard…. dollar! Denna braksuccé blir nu ännu roligare eftersom vi kan erbjuda en visning av filmen som en sing-a-long! Som allsångsledare finns världens bästa allsångsledare, Ayla Kabaca, på plats!

Se filmen och sjung med i sångerna tillsammans med Ayla Kabaca som för de flesta barn är känd och mycket uppskattad från Barnkanalen i SVT. Ayla värmer upp publiken på plats, med sång och rörelser, och sedan sjunger vi oss tillsammans genom Frost. För att alla ska kunna stämma in delas sånghäften ut innan föreställningen börjar.

I Frost, som till viss del bygger på Hans Christian Andersens saga Snödrottningen, lägger en profetia ett helt land i evig vinter. Den orädda optimisten Anna måste därför ge sig ut på ett äventyr med den våghalsige bergsmannen Kristoffer. En magisk resa tar sin början, där publiken denna gång är direkt involverade i berättelsen och som ska hjälpa Anna att hitta sin syster Snödrottningen Elsa, för att få ett slut på den iskalla förtrollningen.

Psst! Klä gärna ut dig till din Frost-favorit. Kanske den coolaste snögubben Olof, renen Sven eller Snödrottningen Elsa…! 

OBS! Vi visar den svenska originalversionen av Frost och texterna ges i ett sånghäfte innan föreställning.

Besök gärna Walt Disneys hemsida: www.waltdisney.com  eller www.disney.com  

 

Regi: Chris Buck, Jennifer Lee
Manus: Hans Christian Andersen, Jennifer Lee
Allsångsledare: Ayla Kabaca
Musik: Kristen Anderson-Lopez, Christophe Beck, Robert Lopez
Åldersgräns: 7 år (Barntillåten i vuxens sällskap)

Speltid: ca 2 tim