Bild på Billingehov

Billingehov ishallar

Billingehov är kommunens ishallar, som används både av föreningar och för allmänhetens skridskoåkning under speciella tider.

Flera föreningar har sin dagliga tränings-, tävlings- och matchverksamhet förlagd till hallarna. Mer information om deras verksamhet finner du på respektive förenings hemsida, se separata länkar. Billingehov ishallar har tre isytor, två stora och en lite mindre. I hallarna arrangeras ishockey, konståkning, mässor med mera. 

Allmänhetens skridskoåkning B-hall

På grund av problem med isläggning kommer allmänhetens åkning att utgå på lilla isen tills vidare. Vi återkommer med mer information på den här sidan när det är dags att öppna. Under tiden hänvisar vi till allmänhetens åkning i B-hallen enligt tabellen nedan.  

 
DAG UTAN KLUBBA MED KLUBBA
Måndag - 14.00- 16.00
Tisdag - 14.00-15.30
Onsdag - 14.00- 16.00
Fredag 14.00- 16.00 -
Lördag - 10.00-13.00

 

Avvikande tider:

Lördag den 22/12 är Billingehov B-hall öppen för allmänheten kl. 10.30-12.30.

Under höstlovet, jullovet och alla studiedagar erbjuder Skövde kultur och fritid gratis åkning för allmänheten.

Övrig tid krävs en biljett som antingen kan betalas med swish alternatvis i en betalningsautomat mellan A-hallen och den lilla isytan. Biljetten kostar 40 kronor, barn under 6 år åker gratis. OM du vill åka mycket kan du köpa ett säsongskort. Det kostar 300 kronor, prata med personal på plats så hjälper de dig.


Fritidsbanken

I anslutning till Billingehov har Skövde Tennisförening sin verksamhet i Toyotahallen. Vid Billingehov ligger också Lillegårdens idrottsområde med fotboll- och basebollplaner.

Strax intill finns Karstorps motionsspår som är elbelyst och cirka 2,5 km långt.


Hitta hit: