Information om coronaviruset och covid-19

Skärpta råd gäller i Västra Götaland till och med 13 december. Läs mer

Idrottsgala 2020

Skövde Idrottsgala 2021

30 januari 2021 är det dags för Skövde idrottsgala! I år blir det en annorlunda gala, men lika viktig, om inte ännu viktigare! Nu är det dags att nominera till de olika priserna som vi ska hylla denna kväll.

Nomineringskommitténs ordförande Malin Toll Hägg har ordet:

Till er alla ute i föreningslivet,

Det är annorlunda tider som råder och som kommer att fortsätta påverka idrottsföreningarna på många olika sätt framöver. Begränsningar och ändrade förutsättningar i vardagen som ställer nya krav och större ansvar för såväl den enskilde som föreningen. Det är nu otroligt viktigt att föreningarna tillsammans fortsätter att jobba med nya lösningar och metoder som får föreningshjulet att snurra, stor som liten förening. Det kanske just nu handlar mer om att ge förutsättningar för att kunna utöva och genomföra sin idrott än fokus tävling. Även att den inre verksamheten i föreningen får möjlighet att utbilda och utveckla rutiner, ledare med mera. Vad vet jag hur ni gör där ute?

Idrottsgalan kommer därför i år präglas av situationen som föreligger vilket bland annat innebär att den ska sändas digitalt. Samma nomineringsförfarande och kategorier gäller likt tidigare där Ni spelar en nyckelroll för ett bra underlag.

Kommitténs inställning är att galans genomförande är än mer viktigt i dessa tider. Att föreningslivet lyfts fram och får utrymme, fast kanske med ett annat fokus och avtryck. Därför uppmanar vi er alla att engagera er, bli delaktiga till att nominera fantastiska insatser som gjorts under gånga året. Plocka fram alla betydelsefulla ungdomsledare, ideella resurser, eldsjälar och prestationer. Ni är Skövdes Idrottsgala och låt den då spegla föreningslivet och den bredd och kraft som finns där.

Tillsammans gör vi Idrottsgalan till en kväll full med glädje och gemenskap!

Vi ses

Malin Toll Hägg

Ordförande nominerings kommitté

Skövde Idrottsgala

 

Skicka in DIN nominering HÄR

Skövde Idrottsgala är till för att uppmärksamma idrottsliga prestationer under det gångna året. Galan fyller en viktig funktion eftersom den kan vara ett sätt att uppleva gemenskap, vilket är en av grundförutsättningarna för den goda föreningen! Idrottsgalan genomfördes första gången i januari 2006. Det delas ut många priser under festkvällen. Utöver de tolv priserna, som idrottsgalan ansvarar över delas det även ut andra stipendier och utmärkelser.

Mer information om galan och program för kvällen kommer senare i höst.

Dokument