Skövde Idrottsgala 2019

Välkommen till en galakväll där vi hyllar Skövdes idrotts- och föreningsliv!

Idrottsgalan i Skövde är till för att uppmärksamma idrottsliga prestationer under det gångna året. Den ska också ge en möjlighet för alla idrottsaktiva och intresserade att uppleva en festkväll med idrottsliga förtecken och att umgås över föreningsgränserna.
 
Vi tror att galan fyller en viktig funktion eftersom den kan vara ett sätt att uppleva gemenskap, vilket är en av grundförutsättningarna för den goda föreningen!

Idrottsgalan genomfördes första gången i januari 2006.

Det delas ut många priser under festkvällen. Utöver de tolv priserna, som idrottsgalan ansvarar över delas det även ut andra stipendier och utmärkelser.

NÄR:  Lördag 26 januari, kl 17.00-23.00
VAR:   Arena Skövde

Kvällen börjar med välkomstdrink och mingel i foajén på våning två!

Underhållning och artister

Årets idrottsgala har fått mellofeber!

Tillsammans med årets konferencier Boris René kommer melloartisterna SaRaha och Ace Wilder bjuda på skön underhållning! Skövde Dance studio, med mellodansaren Litho Nericcio i spetsen, kommer hjälpa till att hålla tempot uppe. Kompat av Idrottsgalans eminenta husband Arkivet!

                                 

Biljetter

Biljettförsäljningen öppnar 11 december!

Pris 395 kronor per person.

Köp Din biljett HÄR

Biljettutlämning sker på Arena Skövde från 18 januari.

 Alla är välkomna, föreningar, företag och privatpersoner!

 

Priset "Vitalis"

Pristagarna utses av en idéellt arbetande nomineringskommitté som leds av Malin Toll Hägg. Nomineringskommittén bedömer de nomineringar som lämnats in i varje kategori (se mer information under rubriken "Dokument").

Det unika priset som varje pristagare får ta emot är en miniatyr av Vitalis, bronsskulpturen vid Arena Skövde, gjord av Berndt Jutemar.

 

Förra Årets pristagare!

Läs här om vilka som vann priser under Skövde Idrottsgala 2018!