Bilder på olika yrken inom kommunen. bild1Bilder på olika yrken inom kommunen. bild2Bilder på olika yrken inom kommunen. bild3Bilder på olika yrken inom kommunen. bild4Bilder på olika yrken inom kommunen. bild5Bilder på olika yrken inom kommunen. bild6Bilder på olika yrken inom kommunen. bild7

Jobba hos oss

Tillsammans tar vi Skövde framåt!

Skövde växer. Inte undra på det. Vi drivs av ständig utveckling, vi vill mer och framåt. Därför söker vi medarbetare som vill vara med och göra vår kommun bättre. Vill du bli en av oss? Tillsammans skapar vi nya möjligheter för stadens invånare och besökare –möjligheter som gör att idéer förverkligas och människor växer. Som medarbetare hos Skaraborgs största arbetsgivare får du möjlighet att påverka, må bra på jobbet och göra karriär. Här är du med och gör det omöjliga möjligt. Tillsammans lyckas vi!

Hyllning till våra medarbetare

Våra medarbetare är värda att hyllas. De gör skillnad för människor varje dag. Vi har gjort en film för att visa vår uppskattning. 

Om oss

I Skövde kommun finns hundratals yrken och drygt 5 100 medarbetare som är månadsavlönade. Vi jobbar med allt från att ta hand om de äldre, utveckla staden, lära barn att läsa, smycka stadens parker till att hjälpa företag att växa, bygga vägar och se till att det finns ett rikt fritids- och kulturliv. I Skövde finns bland annat Sveriges bästa äventyrsbad, kultur och shopping, närhet till naturen, en aktiv högskola, badsjö mitt i stan och mycket, mycket mer. Välkommen du med!