Välkommen på Samhällsbyggnadsfrukost!

Sektor samhällsbyggnad på Skövde kommun anordnar frukostar med näringslivet två gånger om året.

Frukosten syftar till att förbättra företagsklimatet, informera om nuläget och framtiden från ett kommunalt perspektiv på samhällsplaneringen samt skapa dialogmöjligheter med aktörer i branschen. Läs mer om de tidigare frukostarna och se presentationerna nedan.

NYTT: Samhällsbyggnadsfrukost hösten 2019

Hjärtligt välkommen till höstens samhällsbyggnadsfrukost! Denna gång kommer vi att fokusera på att ge er alla en uppdaterad bild av byggnationen under året samt planeringen framåt. Helt enkelt så går vi "back to basics" och följer upp vad som är på gång!

Men! Som om det inte vore nog kommer vi under morgonen även gästas av en av Sveriges främsta stadsforskare - nämligen Alexander Ståhle! Alexander är VD på stadsbyggnadskonsultbyrån Spacescape, stadsforskare på KTH och en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom stadsplanering. Under en spännande föreläsning kommer han ge oss sina idéer och verktyg för vårt framtida Skövde. 

Plats: Stadshuset, plan 5
Tid: 25 oktober 2019, kl. 07.30 (frukost serveras från 07.15)

Anmälan är nu stängd inför höstens frukost. Har du missat att anmäla dig kan du kontakta maria.j.bolin@skovde.se för sen anmälan.

Tidigare frukostar