Earth Hour

Varje år anordnas Earth Hour över hela världen för att uppmana alla politiker att ta krafttag för klimatet och global rättvisa. I Skövde genomför vi klimatvänliga aktiviteter under hela veckan som leder fram till lördagen då vi släcker ner.

I år (2019) infaller Earth Hour den 30 mars. Var med och uppmana makthavarna att ta krafttag för klimatet du också i världens största miljömanifestation!

Varför ska jag släcka?

Genom att du och miljontals andra i Sverige deltar i Earth Hour skickar vi också en viktig signal till politikerna, både i Skövde och runt om i världen, om att vi vill se krafttag för klimatet och global rättvisa. Tillsammans gör vi det möjligt!

Detta händer i Skövde 2019

I Skövde vill vi uppmärksamma klimatet extra mycket i samband med Earth Hour. Det är därför vi har massor av aktiviteter för alla åldrar under hela Earth Hour-veckan (vecka 13). Inom kort kommer mer information om årets program att läggas ut.

 

Släck för jorden!
För många människor har Earth Hour blivit en högtidlig stund som efterlängtas av såväl stora som små. Det finns många sätt att göra kvällen extra mysig, rolig och minnesvärd. Släck belysningen hemma och tänd några levande ljus. Stearinljus bättre än paraffinljus.

Tid: lördag 30 mars, kl 20.30-21.30
Plats: Överallt!

Earth Hour
Tidigare aktiviteter