Ladda ner SANT-appen

Eldningsförbud / Fire ban is in effect

All eldning och grillning med öppen låga är förbjudet på samtliga platser i Skövde kommun och Västra Götalands län med undantag för grillning på egen tomt.

All burning and grilling with open flame is banned at all locations in Skövde municipality and Västra Götaland County except for grilling in private gardens.

Läs mer

Bild på SANT-appen

Ladda ner SANT-appen

Kontraktet finns nu för digital signering i SANT-appen.

Vårdnadshavare skriver på kontraktet genom BankID tillsammans med sitt barn. När kontraktet är signerat får ditt barn via sms, koden som ger tillgång till förmånerna. Detta är ju ett bra tillfäller för dig som förälder och barn att passa på att prata om innehållet i SANT tillsammans. Kontraktsperiod är 1 september 2017 - 31 augusti 2018.

Viktig information!
För att ditt barn ska få vara med i utlottningen av vinster i december 2017 ska kontraktet vara påskrivet senast den 31 oktober. När det gäller utlottningen i maj månad 2018 ska kontraktet vara påskrivet senast den 31 mars för att ditt barn ska ha möjlighet att vinna.

Lathund för nedladdning av app och kontrakt via mobil/surfplatta

Så här laddar du ner appen i din mobiltelefon/eller surfplatta

Länk till vår e-tjänst för dig som fyller i kontraktet via en dator
Det går också bra att via vår e-tjänst fylla i och skriva under kontraktet via dator.

För de ungdomar som inte har en mobiltelefon finns möjlighet att få kontraktet i pappersform. Kontakta drogförebyggande samordnare Jenny Aronsson via vårt kontaktcenter 0500-49 80 00.