Information om coronaviruset och covid-19

Du är skyldig att vidta försiktighetsåtgärder för att skydda dig själv och andra mot spridning av covid-19. Du ska själv tänka igenom hur du kan undvika att bli smittad och hur du kan undvika att smitta andra. Du ska visa hänsyn till dina medmänniskor, vilket är särskilt viktigt i förhållande till personer i riskgrupper.

Läs mer

Lekplatser

Barn behöver leka och röra på sig för att utvecklas och hålla sig friska. Därför satsar vi på lekplatser som är både roliga och säkra. Här kan du läsa mer om några av Skövdes lekplatser och se var de ligger.

 Vi vill skapa tillgängliga, roliga, trivsamma och säkra lekplatser som kan stimulera till lek och rörelse utomhus. Barn leker överallt. Lekplatsen är därför ett komplement till uppväxtmiljön i övrigt. Under kommande år ska våra lekplatser rustas upp. Läs mer om våra mest populära lekplatser här nedan.

Hitta till din lekplats

Här hittar du en karta som visar vart kommunens lekplatser finns. Upptäcker du akuta fel på våra lekplatser kontaktar du vår driftenhet som du når via kommunens kontaktcenter.

Kom ihåg! Vi har satt en rekommenderad ålder på våra lekplatser, då vi gissar att det är dessa som uppskattar lekplatsen mest. Detta betyder självklart inte att man måste vara inom denna ålder för att få leka här. Alla är välkomna på alla lekplatser!

Populära lekplatser i Skövde