priser från idrottsgalan 2020

Dags att nominera till Idrottsgalan 2021!

Det har varit ett minst sagt annorlunda idrottsår 2020. Föreningslivet och idrottsvärlden har ställts inför helt nya utmaningar med inställda tävlingar, tomma läktare och restriktioner. Idrottsgalan kommer därför i år präglas av situationen som föreligger vilket bland annat innebär att den ska sändas digitalt den 30 januari 2021.

Vi har, trots detta annorlunda år, samma nomineringsförfarande och kategorier som tidigare. Men nomineringskommittén kommer inte bara titta på resultat, utan lägga större fokus på de nominerades förutsättningar för att kunna utöva och genomföra sin idrott. Även att den inre verksamheten i föreningen får möjlighet att utbilda och utveckla rutiner, ledare med mera.

Ni som föreningsaktiva inom Skövde kommuns idrottsliv är nyckelpersoner för att vi under idrottsgalan ska kunna hylla och uppmärksamma de inom kommunens idrottsföreningsliv som gjort det där lilla extra detta annorlunda år.

Kommitténs inställning är att galans genomförande är än mer viktigt i dessa tider. Att föreningslivet lyfts fram och får utrymme, fast kanske med ett annat fokus och avtryck. Därför uppmanar vi er alla att engagera er, bli delaktiga till att nominera fantastiska insatser som gjorts under gånga året. Plocka fram alla betydelsefulla ungdomsledare, ideella resurser, eldsjälar och prestationer. Ni är Skövdes Idrottsgala och låt den då spegla föreningslivet och den bredd och kraft som finns där.

Nominera era kandidater på skovde.se/nominera_2021

Sista datum för nominering är 3 december 2020

Skövde Idrottsgala är till för att uppmärksamma idrottsliga prestationer under det gångna året. Galan fyller en viktig funktion eftersom den kan vara ett sätt att uppleva gemenskap, vilket är en av grundförutsättningarna för den goda föreningen! Idrottsgalan genomfördes första gången i januari 2006. Det delas ut många priser under festkvällen. Utöver de tolv priserna, som idrottsgalan ansvarar över delas det även ut andra stipendier och utmärkelser.

Mer information om galan och program för kvällen kommer senare i höst.