Invigning av lekplatsen i Boulogner uppskjuten

Den första invigningen var planerad till den 1/7 men fick ställas in på grund av nytillkomna säkerhetsbrister av olovligt nyttjande innan lekplatsen var godkänd för lek. Ny tid för invigningen blir den 8/7. Varmt välkomna då!

Lekplatsen är efterlängtad och är inspirerad av den gamla bebyggelsen i Schweizerstil som fanns i Boulognerskogen när det förr var en kurortsanstalt. Hit kom långväga gäster för att dricka brunn, flanera och vila upp sig.

Denna nya stora härliga lekplats är specialritad för att passa i en park som anlades av skövdebor för nästan 150 år sedan, i det som då var Prästens hage. Lekkiosken är inspirerad av den gamla järnvägsstationen och här finns också Lejonbrunnen avbildad som bjuder in till lek i naturen utanför lekplatsen. Tåget är återanvänt från Sikaparken med justeringen att det nu är målat i svart såsom de gamla ångloken var på den tiden Skövde blev med järnväg.

Det finns hammockar på lekplatsen så att även vuxna ska kunna trivas, även om man såklart helst ser att de deltar i leken. Det finns dessutom en grillplats intill så att man kan fylla på med energi när orken tryter. 

Varmt välkomna på invigning!

Dag: Fredag 8 juli 2022
Tid: 14.30