Stötta Kultuhushjälpen

Stötta Kulturhushjälpen!

Tillsammans med studieförbund, lokala företag, organisationer och artister arrangerar Skövde kommun Kulturhushjälpen för andra året i rad. Med start klockan 17.00 den 12 december fylls Kulturhuset med uppträden, tävlingar och konst- allt till förmån för Musikhjälpen som i år har temat Sex är inget vapen.

Kulturhushjälpen är ett lokalt engagemang inom Musikhjälpen som pågår för fullt med sändning dygnet runt i 144 timmar i P3 och i SVT/SVT Play. Syftet är att samla in pengar till undanskymda mänskliga katastrofer genom Radiohjälpen. Medmänniskor, organisationer och företag uppmanas att delta i insamlingen som i år har temat Sex är inget vapen.

Skövde Kulturhus vill bidra till insamlingen genom en helkväll den 12 december med scenprogram, konstutställning, stickmaraton och mycket mer. Alla pengar som samlas in går oavkortat till Musikhjälpen genom arrangemangets egen digitala insamlingsbössa Kulturhushjälpen 2019.

På scen kommer bland annat Season of fall, Revymakarna och Harry magi att framträda under kvällen. 

Lokala företag och privatpersoner har skänkt varor och tjänster till Kulturhushjälpen och huset är fullt av aktiviteter med start klockan 17.00.

Bidra till bössan här:

https://musikhjalpen-prod.herokuapp.com/insamlingar/kulturhushjalpen?amount=50