Vem blir årets kvinnliga junior?

Nu är det inte många dagar kvar som det går att nominera till de olika priserna som delas ut på Skövde Idrottsgala. Att få ett pris betyder mycket, kanske framförallt för unga idrottare?

Trine Forss som tävlar för Skövde Simsällskap fick ta emot priset som årets kvinnliga junior på Idrottsgalan förra gången. En utmärkelse som betydde mycket.

-          Det blev en skjuts i motivation att fortsätta träna och vilja bli bättre, konstaterar Trine Forss som lägget ett intensivt år bakom sig.

Hon gör mellan 7 och 8 träningspass i bassängen på en vecka och snart startar vintersäsongens tävlingar.

-          Det var stort att få ett pris på Idrottsgalan. Jag är verkligen glad och tacksam för att ha blivit nominerad, säger hon.

30 november är sista dagen att lämna in nomineringar innan nomineringskommittén börjar sitt arbeta att plocka ut tre ur varje kategori som presenteras på galan.

Kommittén får inte själva lämna in nomineringar, utan processen bygger på att idrottsintresserade tar sig tiden att skriva några rader om de idrottare eller tränare som de vill hylla.

Med bara några dagar kvar av nomineringstiden är det tunnsått bland flera priset, bland annat juniorpriserna. Men även för priset årets eldsjäl.

-          Jag ska själv gå in och lämna nomineringar, jag som vet hur viktigt det kan vara att få ett pris, säger Trine Forss.

Nomineringarna lämnas via ett formulär på skovde.se/idrottsgala.