Bild på basebollspelare

Lillegårdens idrottsområde

Lillegården är kommunens största område för fotboll. Området har ett stort utbud av fotbollsplaner, stort sportfält samt konstgräsplaner. Här kan man njuta av baseboll, softboll, fotboll och amerikansk fotboll.

 


På grund av den pågående pandemin vänligen respektera avstånd, stanna hemma vid minsta sjuksymptom och följ anvisningarna på området.

Vi rekommenderar att om du ska ner till stugorna och fotbollsplanerna, så går du den asfalterade gången, ej över gräsplanerna.

När du är klar med aktiviteten går du vid sidan om fotbollsplanerna och ut genom grindarna  på kortsidan av fotbollsplanerna och vidare upp mot parkeringen bakom staketet

Rekommendationen är att alla genomför ombyte och dusch hemma. Detta gäller alla lag, både ungdom och senior, både träningar och matcher.

Tack för visad hänsyn!


 

Sportfältet omfattar en gräsyta som är 28 000 m2 som delats upp i flera planer. Den huvudsakliga verksamheten här består av fotboll, baseboll och softboll.
 
Flera föreningar har sin dagliga tränings- och matchverksamhet förlagd till området. Flera föreningar har dessutom sina klubbstugor här.
 
Strax intill finns också Karstorps motionsspår som är elbelyst och cirka 2,5 km långt.

Följ oss gärna på Facebook!

 

Hitta hit: