Kontakta oss

Undrar du över något eller vill du vara med och påverka vår stad? Vi tar gärna del av dina frågor, synpunkter, förslag eller upptäckta fel! Här kan du skriva direkt till oss.

Vårt kontaktformulär är en öppen yta som du kan använda för att kontakta Skövde kommun, oavsett vad ditt ärende handlar om. När du tryckt på "Skicka" så ser vi till att den person som bäst kan hjälpa dig med ditt ärende återkommer så snart som möjligt.

Skicka gärna med foton, andra filer och peka ut platsen på kartan. Vi tar gärna emot information som du tror kan hjälpa oss att snabbare sätta oss in i ditt ärende.

När du skickar in meddelande som innehåller personuppgifter samtycker du även till att vi använder uppgifterna för att hantera ditt ärende. Uppgifterna hanteras endast av Skövde kommun eller kommunens bolag beroende på vad ärendet gäller. Offentlighetsprincipen gäller inom kommunen och kommunens bolag. Vi kan därför komma att lämna ut det du skickar in till oss om någon ber om det. Vi gör alltid en sekretessprövning innan vi lämnar ut en handling. 

Läs mer om dina rättigheter och  vår hantering av personuppgifter.


Ladda upp filer
Klicka på kartan för att peka ut platsen
Hur vill du helst få återkoppling?