Bilder på olika yrken inom kommunen. bild1Bilder på olika yrken inom kommunen. bild2Bilder på olika yrken inom kommunen. bild3Bilder på olika yrken inom kommunen. bild4Bilder på olika yrken inom kommunen. bild5Bilder på olika yrken inom kommunen. bild6Bilder på olika yrken inom kommunen. bild7

Jobba hos oss

Vill du bli en av oss? Här är du betydelsefull!

Skövde växer. Inte undra på det. Vi drivs av ständig utveckling, vi vill mer och framåt. Därför söker vi medarbetare som vill vara med och göra vår kommun bättre. 

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter. 

Om oss

Skövde kommuns organisation är stor och innehåller allt från omsorg, stöd och utbildning för våra medborgare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Hos oss finns hundratals yrken och 5000 medarbetare som jobbar med allt från att ta hand om de äldre, utveckla staden, lära barn att läsa, smycka stadens parker till att hjälpa företag att växa, bygga vägar och se till att det finns ett rikt fritids- och kulturliv. Arbetet kan se lite olika ut beroende på vilken verksamhet vi arbetar i men alla representerar samma arbetsgivare, Skövde kommun. 

Om platsen Skövde

Skövde är en öppen och växande stad, med många mötesplatser. Var du än är har du nära till natur och friluftsliv, kultur och aktiviteter för alla åldrar. I Skövde är vi vana vid en hög nivå på alla plan. Här finns bland annat Högskolan i Skövde, Försvarsmakten och Skaraborgs sjukhus. Vi har många framgångsrika företag och startups samt internationella innovationsarenor för industri och dataspelsutveckling. Skövde är staden som inte nöjer sig med något annat än att ligga i framkant. I Skövde finns bland annat Sveriges bästa äventyrsbad, en badsjö mitt i stan och mycket, mycket mer.  

Välkommen - tillsammans bygger vi Skövde!